Rahul's Blog

Let others know the way you think

8 Most stupid questions.

1. At the movies: When you meet acquaintances/ friends…
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:-Dont u know, I sell tickets in black over here…

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…
Stupid Question:-Sorry, did that hurt?
Answer:-No, not at all, I’m on local anesthesia.. …why don’t you
try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask…
Stupid Question:-Why, why him, of all people.
Answer:-Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-Is ! the “Paneer butter Masala” dish good??
Answer:-No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years…
Stupid Question:- Munna, Chickoo, you’ve become so big.
Answer:-Well you haven’t particularly shrunk yourself

6. When a friend announces her wedding, and you ask…
Stupid Question:- Is the guy you’re marrying good?
Answer:- No,he’s a miserable wife-beating , insensitive lout…it’s
just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call…
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not.You thought I was sleeping…. you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I’m shedding…

Copyright © 2019 Rahul's Blog